TRINITY VOLUME TREATMENT : Збільшення діаметру волосся до 100%

Безглютеновий Trinity Protein Complex на основі Амаранта, Сої а Керавіса ущільнює та зміцнює волосся, залишає його еластичним і не призводить до гіперкератинізації.

В салоні: 

Крок 1. 

Помийте волосся шампунем для обєму Trinity, потім нанесіть кондиціонер тієї ж серії. Або можете використовувати зміцнюючий шампунь і кондиціонер серії Awaken.

Крок 2. 

Нанесіть 1/3 відновлюючої ампули One Shot серії Trinity на коротке волосся або цілу ампулу на довге волосся і масажними рухами втирайте препарат. Потім переходьте до стрижки або укладання. Для додаткового контролю можете використовувати розгладжуючий крем Bliss із серії стайлінгових продуктів SURFACE – він допоможе висушити волосся гладким і шовковистим. Після того, як ви висушили волосся, прядку за прядкою нанесіть на нього Протеїновий відновлюючий тонік Trinity і переходьте до витягання його утюжком при температурі приблизно 200 градусів С.

Для підтримки ефекта, процедуру слід повторювати кожні 4-6 тижнів. 

 

Амарант

Головний інгредієнт серії продуктів Trinity –вирощується на органічних фермах в Перу. В Surface ми віримо , що використання сировини , отриманої з органічних джерел, є важливим вибором на користь здоров’я та безпеки, так як на органічних фермах заборонено використання антибіотиків, гормонів і пестицидів. Згідно досліджень, результати яких були опубліковані в журналі Agriculture, органічна їжа містить на 50-60% вищий рівень антиоксидантів, ніж неорганічні продукти харчування. Амарант не містить алерген глютен, в той же час він є багатим джерелом вітамінів, мінералів і амінокислот, більша частина яких не синтезується організмом. Наприклад, лізин – одна з найважливіших амінокислот, яку наш організм може отримувати тільки із зовні. Лізин необхідний для росту і регенерації тканин ,він регулює зволоженість шкіри і стимулює синтез колагену. Всі ці властивості Амаранта запобігають сухості і тьмяності волосся, які розвиваються з віком. Крім того, Амарант визнаний найбагатшим джерелом рослинного протеїну в світі!

 

"До" та "після"