AWAKEN

IN-SALON SCALP FACIAL

10 хвилин для більш здорової шкіри голови, міцного і густого волосся. Профілактика випадіння волосся, терапія лупи і псоріазу, усунення лущення і подразнень шкіри голови, контроль вироблення шкірного жиру, зміцнення нового волосся.

Терапевтичний шампунь AWAKEN

  • очищує і стимулює в ході однохвилинного масажу
  • каєнський перець, перцева м’ята, ментол

Терапевтичний кондиціонер AWAKEN

  • клітинне відновлення в ході семихвилинного масажу
  • есенціальні мікроелементи стимулюють кліткову регенерацію

Терапевтичне відновлення AWAKEN

  • відновлює і живить в ході однохвилинного масажу
  • мікромінерали і рослинні екстракти стимулюють ріст здорового волосся
  • екстракт пальми Сереноа (Saw Palmetto) нейтралізує дію дегідротестостерона (DHT), забезпечуючи тим самим, здорове функціонування волосяного фолікула

П’ЯТЬ УМОВ ДЛЯ ЗДОРОВОЇ ШКІРИ ГОЛОВИ І ГУСТОГО ВОЛОССЯ

  1. Очищення: шампунь AWAKEN містить природні миючі компоненти з Бабасу, кокосової і пальмової олії, які бережно, але ефективно очищують шкіру голови і волосся.
  2. Стимулювання: каєнський перець, перцева м’ята і ментолова олія покращують мікроциркуляцію.
  3. Клітинна регенерація і anti-age: комплекс есенціальних мікромінералів, таких як, кремній, магній, мідь, залізо і цинк, стимулює клітинну регенерацію, що в свою чергу забезпечує здоров’я шкіри голови і швидкий ріст густого волосся. Комплекс амінокислот, включаючи лізин, являє собою свого роду будівельний матеріал для відновлення пошкоджених білкових структур шкіри і волосся.
  4. Відновлення здорового функціонування фолікула: рослинний екстракт пальми Сереноа (Saw Palmetto) забезпечує здорове функціонування волосяного фолікула за рахунок мінімізації впливу дегідротестостерону, який викликає запалення і зменшення фолікула, що в подальшому призводить до випадіння волосся. Здоровий фолікул – першорядна умова для росту здорового та міцного волосся!
  5. Зміцнення: протеїновий комплекс TRINITY на основі органічного Амаранта, Сої та Керависа зміцнює нове молоде волосся.