PURIFY & MAXIMUM REPAIR: 

Відновлення та зміцнення для всіх типів волосся

Волосся росте більш сильним, щільним, густим. Рекомендуємо перед або після фарбування, знебарвлення або інших агресивних процедур.

КРОК 1. Виконаємо процедуру глибокого очищення і детоксу волосся. Нанесіть на сухе волосся очищуючий шампунь Purify, розділивши їх на 3-5 секцій. Додайте воду і зробіть піну з шампуню. Потім накрийте волосся поліетиленовою шапочкою і перемістітьь клієнта під додаткове тепло на 10 хвилин. Зніміть шапочку і промийте волосся. Ще раз нанесіть очищуючий шампунь Purify, змийте, промокніть волосся рушником , не наносьте кондиціонер і не прочісуйте.

КРОК 2. Нанесіть на волосся відновлюючу протеїнову ампулу для зміцнення і для вирівнювання пористості волосся. Використовуйте цілу ампулу для довгого і пошкодженого волосся, і половину ампули для більш короткого і здорового волосся.

КРОК 3. Поверх протеїнової сироватки нанесіть зволожуючу маску Bassu від середини волосся до кінчиків. Для довгого і пошкодженого волосся використовуйте кількість маски обємом з п’ятикопійчану монету, для більш короткого і здорового волосся – з двадцяти п’ятикопійчану монету.

КРОК 4. Для забезпечення захисту кольору і зволоження,нанесіть на волосся олію Bassu, розділивши їх на 3-5 секцій в залежності від густоти. Приділяйте особливу увагу кінчикам волосся. Потім ,надягніть поліетиленову шапочку.

КРОК 5. Помістіть клієнта під додаткове тепло на 5 хвилин.

КРОК 6. Зніміть шапочку , не змивайте, розчешіть волосся та переходьте до укладання.